Raamatud

   

  1. Kodused siidrid ja vahuveinid

    Käsiraamat „Kodused siidrid ja vahuveinid” kirjeldab tänapäevast kodust siidri- ja vahuveinitegu algusest lõpuni, alates tooraine ettevalmistamisest ja lõpetades pudelitesse villimisega. Lisaks retseptid, hüdromeetri näitude tabel, nõuandeid serveerimiseks ja toitudega sobitamiseks.

    12,50 €
    Vaata toodet
  2. Kodutehtud juustud

    Tim Smithi raamat sisaldab 176 lk juhiseid ja retsepte 50 erineva juustu valmistamiseks. Sobib nii algajatele kui edasijõudnud kodustele juustumeistritele. Juhendid on nii pehmete kui kõvade juustude, nii mozzarella kui sinihallitusjuustu koduköögis valmistamiseks.
    Välja andnud kirjastus Digipraktik

    9,05 €
    Vaata toodet
  3. Koduveini aabits 3

    “Koduveini aabitsa” kolmandas, täiendatud väljaandes on mitu uut peatükki: saate teada, millist suhkrut vein armastab ja õpite kodus vermutit tegema, oma nippe ja soovitusi jagavad ka edukad veinimeistrid.

    14,10 €
    Vaata toodet
  4. Maalehe Viinamarjaraamat

    Jaan Kivistiku "Maalehe viinamarjaraamat" on hea raamat nii algajale kui kogenumale viinamarjakasvatajale.

    9,04 €
    Vaata toodet
  5. Тийна Куулер 'Азбука домашнего виноделия'

    Тийна Куулер "Азбука домашнего виноделия" Таллинн 2013

    В азбуке Вы наидете все инструкции для приготовления домашнего вина - оборудование, разные технологии брожения, заканчивания брожения, осветления и бутилирования, советы сервировки и множество рецептов домашних фруктовых и ягодных вин. В книге 96 страниц.

    8,00 €
    Vaata toodet