Koduveini aabits 3

Tarneaeg: 4 päeva
14,10 €

Tihti arvatakse, et koduvein on väga magus, käärib kaua ja tekitab hirmsat peavalu. Tegelikult saab õigete töövõtete ja vahenditega puhta, klaari ning soovi korral ka täiesti kuiva veini. Sellest raamatust saate ülevaate kõigest, mida algajad koduveinitegijad teadma peaksid: millest veini valmistada, milliseid abivahendeid on vaja, millist pärmi kasutada, kuidas käärimine lõpetada. Lisaks veel hulganisti nõuandeid veini säilitamiseks, serveerimiseks ja koduveini retsepte.

“Koduveini aabitsa” kolmandas, täiendatud väljaandes on mitu uut peatükki: saate teada, millist suhkrut vein armastab ja õpite kodus vermutit tegema, oma nippe ja soovitusi jagavad ka edukad veinimeistrid.